Лубрикант за сечење

Со цел да се произведуваат со уште поголеми брзини, постои тенденција да се развијат нови материјали со кои се прават софистицирани удари и матрици, кои се сè посилни, но исто така се повеќе кревки.

Покрај ова, има многу други внимание и техники за производство на конкурентен начин, последно, но не и најмалку важно... внимавајте како подмачкувате!

IRMCO лубрикантите за стрижење ви нудат интересни карактеристики:

 • Одлична моќ на ладење
 • Добро чистење
 • Лесно миење на компонентата по ниски трошоци

Во операциите на стрижење, моментот во кој се крева ударот по сечењето генерално има тенденција да се потцени, во тој момент има триење што вообичаено развива високи температури со реперкусии врз животниот век на алатот и квалитетот на финишот.

Поради оваа причина, важен е систем за подмачкување што му овозможува на лубрикантот да одржува континуиран контакт со неговиот удар и да дозволи самиот перфоратор да се олади и да остане чист.

.

Пополнете го формуларот за да разговарате со еден од нашите експерти и да добиете персонализиран совет за вашата реалност

  Вашето име (потребно)

  Твојата електронска пошта (потребно)

  Објект

  Вашата порака

  Го прочитав и го прифатив Privacy Policy