Работете со нас

Нашите понуди за работа во Metal Working

Дали сте веќе во секторот за машинска обработка? Дали би сакале да работите со нас?

Ние сме компанија која се шири специјализирана во секторот на мазива, која е внимателна да нуди нови и напредни решенија во различни индустриски области. Постојано бараме компетентни и спремни луѓе.

Моментално отворената позиција е како продажен агент кој предлага лубриканти во секторот за механичка обработка во различни области на Италија.

Бараме професионалци со:

 • искуство во индустријата за лубриканти
 • искуство во трговијата
 • спремни да понудат високотехнолошки лубриканти за обработка на метали

Од наша страна, можеме да ви понудиме портфолио на клиенти за управување, а исто така и различни контакти за одгледување и на кои можеме да им понудиме лубриканти од најновата генерација за печат на лим и ладно обликување на сите видови метал.

Ве молиме испратете ни ја вашата апликација на: info@pistoieselubrificanti.it

  Вашето име (потребно)

  Твојата електронска пошта (потребно)

  Објект

  Вашата порака

  Го прочитав и го прифатив Privacy Policy