IRMCO

Babadimri por si ka mundësi që një lumë merr flakë?

hNë vitin 2014, IRMCO festoi njëqind vjet nga fillimi i aktivitetit të saj. Me kalimin e kohës, kompania ka zhvilluar lubrifikantë konvencionalë të bazuar në produktet e naftës kryesisht për sektorin mekanik dhe për përpunimin e produkteve gjysëm të gatshme.Fabrika e djegies së vajit Jeff Jeffery, pronari aktual, djali i themeluesit të kompanisë, pa diçka në vitet ’70 që e goditi thellë. Një zjarr ka rënë pranë shtëpisë së tij dhe ajo që digjej ishte një lumë. Ai e pyeti të atin se si ishte e mundur që një lumë të merrte flakë dhe babai i tha se ajo që digjej në atë lumë ishin lubrifikantët e tyre, lubrifikantët që prodhonin vetë.

Që nga ai moment Jeff kishte dëshirën për të gjetur zgjidhje të reja, teknologji të reja që ishin të pajtueshme dhe respektonin mjedisin dhe ruanin shëndetin e njerëzve.

Të punosh sot në EKIPIN IRMCO do të thotë të besosh se kompaninë e bëjnë njerëzit dhe suksesin tregtar të arritur nga të gjithë. Keni një interes për rezultatin e një kulture që vlerëson përsosmërinë e korporatës dhe kujdesin mjedisor. Nëpërmjet një kulture të “Librit të Hapur”, ekipi global i IRMCO-s përpiqet të tejkalojë vazhdimisht pritshmëritë e klientëve duke ofruar zgjidhje për të përmirësuar biznesin e tij duke shtuar vlerën mjedisore.

staff-irmco

Shikoni videon zyrtare të IRMCO