Lubrifikant për stampimin e llamarinës

Produktet IRMCO FLUIDS® janë zhvilluar për të plotësuar nevojën për lubrifikantë të derdhur me performancë të lartë, funksionim të pastër, pa vaj, duke ju lejuar të zëvendësoni vajrat bazë minerale të përdorura zakonisht, vajrat e pastër dhe të emulsifikueshëm, pastat e pigmentuara.

IRMCO FLUIDS® jo vetëm që përmirëson jetëgjatësinë e mjetit, por gjithashtu garanton një përfundim të krahasueshëm ose superior të produktit. Ato janë krijuar për t'u aplikuar me një shtresë të hollë lubrifikanti, duke reduktuar konsumin e kimikateve dhe mbetjet. Që nga zhvillimi i parë i IRMCO FLUIDS 40 vjet më parë - linja e produkteve është rritur në 10 linja të ndryshme produktesh - duke adresuar pothuajse çdo substrat metalik dhe proces formimi - dhe vazhdon të zhvillohet për t'iu përgjigjur ndryshimit të klientit dhe rregulloreve.

Mbetjet minimale të filmit të IRMCO FLUIDS® reduktojnë në mënyrë dramatike problemet e rrëmujës dhe pastrimit që lidhen me produktet e naftës me bazë vaji dhe emulsifikuese, duke lejuar dukshmëri më të mirë për inspektimin e pjesëve dhe karakteristika të përmirësuara të "saldimit".

IRMCO FLUIDS® mund të aplikohet lehtësisht me dorë me furçë ose lyerje, por mund të aplikohet më së miri me rul ose aplikues mjegullimi të programueshëm ose të kontrolluar me presion. Përmasat shumë të vogla të pikave të solucioneve IRMCO FLUIDS i lejojnë ato të aplikohen më saktë dhe minimalisht nëpërmjet aplikuesve konvencionalë me rul dhe/ose spërkatës sesa lëngjet me bazë vaji dhe/ose me pigment.

Natyra e pastër e IRMCO FLUIDS® do të thotë që pjesët pastrohen shumë lehtë në sistemet konvencionale të para-trajtimit, duke përfshirë e-veshjen e automobilave, fosfatin konvencional, veshjen e metalit kalimtar dhe sistemet e pastrimit të smaltit prej porcelani.

Përmirësimi i profilit të shëndetit dhe sigurisë që lidhet me lëngjet e derdhjes IRMCO FLUIDS® ndikon pozitivisht në cilësinë e ujërave të zeza, duke lehtësuar objektivat dhe detyrimet e menaxhimit të kërkuara për arritjen dhe mbajtjen e certifikatave të tilla si ISO 14001.

 • Zëvendësohet lëngu i pigmentuar në emulsion vaji të konkurrentit me lëngun e Serisë IRMCO 146

 • Komponenti i pezullimit automatik-SP251-540 HRPO, 2,9 mm i trashë.

 • Eliminohen pikat dhe gërvishtjet.

 • 300% jetëgjatësi më e gjatë e veglave dhe e goditjes

   

 • Ulja e konsumit të lubrifikantit me 20%

 • Zëvendësohet lubrifikuesi sintetik i derdhjes së konkurrentit me lëngun e Serisë IRMCO 323 duke përdorur përqendrim 10-15% më të ulët.

   

 • Montimi automatik i sediljes OEM: J2340 340XF HSLA, 2,0 mm i trashë.

   

 • Jeta e veglave dhe e punimeve është përmirësuar me 17%, eliminim drastik i mbetjeve në këtë pjesë të prodhimit.

 • Lëngu i derdhjes së konkurrentit është zëvendësuar me lëngun e Serisë IRMCO FLUIDS 080.

   

 • Komponenti i panelit OEM të automobilave: 6061 T6 alumini - trashësi 1,27 mm.

   

 • Vaji i eliminuar nga procesi i stampimit dhe jetëgjatësia e veglave me shpim.

   

 • 8 herë më mirë se lëngu i konkurrentit.

   

 • Konsumi i lëngjeve është ulur me 50%.

Për të përcaktuar se cili IRMCO FLUIDS® është i përshtatshëm për nënshtresën dhe aplikimin tuaj, kontaktoni distributorin tuaj lokal: Pistoiese Lubrificanti SRL


Vlerësimi i lubrifikantëve stampues mund të jetë i vështirë pasi krahasimi i niveleve të performancës bazuar vetëm në një fletë të dhënash nuk është i mjaftueshëm, ne do të duhet të vlerësojmë kaq shumë faktorë të tjerë në dyqanin e shtypit. Në mungesë të të dhënave të besueshme, shpesh preferohet të përdoret një produkt i lirë.

IRMCO ju ofron një gamë të gjerë lubrifikantësh me karakteristika me të cilat mund të merrni kursime ekonomike në fazën e procesit, këto janë karakteristikat kryesore:

 • Ata janë lubrifikantë "jo vaj" të tretshëm në ujë

   

 • Ato lahen vetëm me ujë, por shpesh mbetjet mund të jenë të papërfillshme

   

 • Ato janë të pajtueshme me saldimet, nuk kontribuojnë në emetimin e tymrave të dëmshëm, nuk lënë mbetje karboni në saldim

   

 • Ato përdoren lehtësisht me sistemet me spërkatje dhe rul

   

 • Ato janë në përputhje me mbrojtjen e shëndetit të operatorëve dhe me mjedisin

   

 • Ato nuk janë të ndezshme

   

 • Ata nuk lëshojnë tym të rrezikshëm në ajër

 

Si të zëvendësoni vajrat e avullueshëm që lëshojnë tym të dëmshëm në zonën e prodhimit?